начало

Ангел Илиев оттегля кандидатурата си за градски прокурор Ангел Илиев оттегля кандидатурата си за градски прокурор

Здравейте,

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Здравейте,

Мнениеот ramoon » 11 Дек 2006, 14:56

..преди време регистрирах едно ООД , но сега чувам за закон за търговски регистър който променял реда и процедурата. Верно ли е това или пак става по същия начин (заявление до съда...протокол договор и т.н) има ли някакви нови документи ?

благодаря ви и успешна седмица
ramoon
Нов потребител

Мнениеот ostin » 11 Дек 2006, 16:20

трябва да се пререгистрирате по закона за търговския регистър, но това трябва да стане в тригодишен срок от влизането в сила на закона за търговския регистър. Той влиза в сила юли 2007 год.Заявленията ще бъдат типови, само ще трябва да се представи удостоверение за актуално състояние от съда по регистрация. ООД-то ще трябва да представи и актуален дружествен договор, заверен от управителя.
ostin
Потребител

Мнениеот ramoon » 11 Дек 2006, 16:23

Благодаря Ви за отговора, но на мен ми се налага сега да регистрирам мово дружество , та за това се питах дали става по същия ред. Може би не съм се изразил правиулно , но все пак и тази Ваша информация ми бе от полза...

Сега по стария ред ли става регистрацията или по новия (ЗТР), май по стария съдейки от кога влиза в сила закона... :)
ramoon
Нов потребител

Мнениеот ramoon » 11 Дек 2006, 16:25

Благодаря Ви за отговора, но на мен ми се налага сега да регистрирам ново дружество , та за това се питах дали става по същия ред. Може би не съм се изразил правилно , но все пак и тази Ваша информация ми бе от полза...

Сега по стария ред ли става регистрацията или по новия (ЗТР), май по стария съдейки от кога влиза в сила закона... :)
ramoon
Нов потребител

Мнениеот aleks84 » 11 Дек 2006, 17:22

По стария ред става.
aleks84
Потребител

Назад към Търговско право