начало

Ангел Илиев оттегля кандидатурата си за градски прокурор Ангел Илиев оттегля кандидатурата си за градски прокурор

Акредитив

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Акредитив

Мнениеот ziiu » 21 Юни 2006, 14:37

Един клиент иска да плати за стоката, която ще получи от мен с акредитив. Може ли някой да ме посъветва какъв да бъде акредитива за да съм сигурна
че ще си получа парите?
ziiu
Младши потребител

Акредитив

Мнениеот juristche » 21 Юни 2006, 14:52

Срещу приличен хонорар съм на Ваше разположение за консултация и разяснение по въпроса!
За контакти: [email protected].

:wink:
juristche
Младши потребител

Мнениеот apriori » 21 Юни 2006, 15:07

Имай предвид,че акредитивът е сложна процедура и доста скъпа такава.Също така е обвързана с блокиране на средства. Опитай с друго средство-например банкова гаранция.
apriori
Нов потребител

Мнениеот airmen » 21 Юни 2006, 16:47

Вижте "Акредитивът" на А.Калайджиев, както и главата за акредитива в книгата му "Безкасовото плащане".
airmen
Потребител

Мнениеот prnedev » 21 Юни 2006, 16:59

Поговорете с вашата обслужваща банка, те ще ви обяснят процедурите. За ваша сигурност, искайте "неотменяем акредитив". Малко се чудя на вашия клиент, защото не му е много в полза.
prnedev
Активен потребител

Назад към Търговско право