начало

Емилия Русинова става временен шеф на СГП, Даниела Попова поема апелативната прокуратура Емилия Русинова става временен шеф на СГП, Даниела Попова поема апелативната прокуратура

Моля да ми препоръчате адвокат(и) за регистриране на ЕООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля да ми препоръчате адвокат(и) за регистриране на ЕООД

Мнениеот warrior » 12 Окт 2007, 15:38

Искам да ви помоля да ми препоръчате адвокат или адвокатска кантора, който (която) да ми помогне да регистрирам ЕООД. Порових се в Интернет и открих няколко, но честно казано няма как да преценя без някой да ме посъветва и затова реших да се обърна към вас за съдействие. Също така ще се радвам да ми споделите ориентировъчна стойност на цялостната услуга (включително и държавните такси).

Искам също така да ви помоля да ми препоръчате и адвокат (кантора) относно защита на авторските права и съвети за търговска марка.

Благодаря!
warrior
Нов потребител

Re: Моля да ми препоръчате адвокат(и) за регистриране на ЕОО

Мнениеот klod » 12 Окт 2007, 17:40

warrior написа:Искам да ви помоля да ми препоръчате адвокат или адвокатска кантора, който (която) да ми помогне да регистрирам ЕООД. Порових се в Интернет и открих няколко, но честно казано няма как да преценя без някой да ме посъветва и затова реших да се обърна към вас за съдействие. Също така ще се радвам да ми споделите ориентировъчна стойност на цялостната услуга (включително и държавните такси).

Искам също така да ви помоля да ми препоръчате и адвокат (кантора) относно защита на авторските права и съвети за търговска марка.

Благодаря!
Държавните такси са около 290 лв+60лв булстат.Адвокатите искат от 120-150лв хонорар за тях до 400 лв.Зависи на какъв ще попаднеш и дали ше имаш специфична дейност.
klod
Младши потребител

Назад към Търговско право