начало

Емилия Русинова става временен шеф на СГП, Даниела Попова поема апелативната прокуратура Емилия Русинова става временен шеф на СГП, Даниела Попова поема апелативната прокуратура

Въпрос за номер на дело

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за номер на дело

Мнениеот stersterp » 12 Май 2025, 08:31

Моето дело е с 10 цифри, а обявявеното Гражданско дело 494 / 2025 е с 3 и година, като иницялите съвпадат но не и номера
Ако животът ми беше филм, никой нямаше да му повярва. — ХИТРАТА СВРАКА С ДВАТА КРАКАСъдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
stersterp
Младши потребител

Re: Въпрос за номер на дело

Мнениеот kpts_ » 12 Май 2025, 09:18

И какъв е въпросът?!
kpts_
Потребител

Re: Въпрос за номер на дело

Мнениеот bvoykov » 12 Май 2025, 13:47

Делата се обозначават с дълъг и кратък номер. Краткият номер е този, който сте изписали. Дългият е към 10 цифри и започва с годината, а последните цифри са цифрите от краткия номер на делото и се получава нещо такова 2025хххххх494. Номерата посредата доколкото знам съответстват на номера на съответния съд и май обозначават и вида на делото по някакъв начин, но не знам как се получават и като цяло слабо ме интересува. Нямате място за паника.
bvoykov
Потребител

Назад към Общи дискусии