начало

Проф. Пенчо Пенев събра десетки именити юристи със записките от работилницата на живота си Проф. Пенчо Пенев събра десетки именити юристи със записките от работилницата на живота си

СЛУЖИТЕЛ ОТ БАНКАТА БЛОКИРА ДЕБИТНА КАРТА ЗА ЗАПЛАТА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

СЛУЖИТЕЛ ОТ БАНКАТА БЛОКИРА ДЕБИТНА КАРТА ЗА ЗАПЛАТА

Мнениеот milenaa77 » 29 Ное 2016, 12:53

Здравейте,

Имам нужда от Вашата помощ.
Баща ми има потребителски кредит, със закаснения внасяше малки суми тъй като остана без работа почти 6 месеца, сега от 1 месеца вече работи и вчера са му превели заплатата, оказа се че някаква служителка от банката му е блокирала заплатата и автоматично погасява кредита.
Питам аз има ли право тази служителка да запорира/блокира цялата заплата, та този човек как да живее заплатата му е 300 лева, той не е осъждан няма и изпълнителен лист срещу него.
Какво да правя, къде мога да подам жалба срещу тази "служителка" неможе така, тя да не е господ да се разпорежда така.

Благодаря Ви
Милена
milenaa77
Младши потребител

Назад към Общи дискусии