начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

Общинско жилище- “Две семейства“

Казуси за недвижими имоти

Общинско жилище- “Две семейства“

Мнениеот mi6le888 » 23 Окт 2010, 18:45

Баба ми живее в общинско жилище, което делеше с друга жена вече много години. Сега обаче жената се изнася и баба ми остава сама. Вчера е говорила с хора от общината, които са и казали, че най-вероятно ще и бъде изпратен друг човек, който да живее с нея. :shock: Чувала съм от сигурен източник, че има закон, който забранява настаняването на 2 чужди семейства в едно и също жилище, или такъв наистина няма? Имаме ли някакъв шанс да се противопоставим и да настояваме да и дадат собствено по-малко жилище?
Предварително ви благодаря.
mi6le888
Нов потребител

Re: Общинско жилище- “Две семейства“

Мнениеот toni_sf » 24 Окт 2010, 10:35

Само ще Ви кажа ,преди много години ,когато София се пълнеше със софиянци и всичко тичаше да работи по Кремиковци , и Градски транспорт, тогава даваха ведомствени жилища и ги пъхаха по две три семейства в апартамент ,вече зависимост колко е голям.Сега щом така са казали, явно няма промяна, но пък като гледам няма да е лошо баба Ви да има с кого да живее за да не е самотна.Добре се грижат хората стига да не и пратят някой палав дядо. :D
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Назад към Имотни казуси