- Дата и час: 04 Дек 2024, 19:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ОТДАВАНЕ НА КОНЦЕСИЯ НА ЧУЖДЕСТРАННО ЛИЦЕ
|
|
39 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: ОТДАВАНЕ НА КОНЦЕСИЯ НА ЧУЖДЕСТРАННО ЛИЦЕ
Момичето май набляга на емблеми някви си.......като дипломата:)))
- bateto
Колко много сарказъм породи едно мое изречение!!!!!
Наблягам на всичко, което считам за важно- на способностите си, на обучението, на дипломата, на приятелите, любовта. Защото само златната среда кара хората да са щастливи, а липсата на нещо води до неудовлетворение,а защо не и саркаэъм.:):):)
Наблягам на всичко, което считам за важно- на способностите си, на обучението, на дипломата, на приятелите, любовта. Защото само златната среда кара хората да са щастливи, а липсата на нещо води до неудовлетворение,а защо не и саркаэъм.:):):)
- Александра Георгиева
Ти пък сега взе да откровеничиш, Алекс:))))))
Естествено че е така.....другото са просто думи, в никакъв случай сарказъм...поне от моя страна:)))
Естествено че е така.....другото са просто думи, в никакъв случай сарказъм...поне от моя страна:)))
- bateto
Да откровенича? Не.:) Просто способ да накарам човек да се замисли, а в последна сметка и да се извини.Професионална деформация.
- Александра Георгиева
Абсолютно грам сарказъм, нямаше в моето изказване, а задоволство, че наблюдавате нещата реално. Поне по мое мнение това е важно качество, защото иначе няма начин да извъртиш правилата - на първо място се иска да ги знаеш.
- enigma
Да се извини????????? Честно да си призная отдавна не ми се е случвало да правя това:))) Пък и в случая едва ли има за какво, нали:))
- bateto
Ха така! Кой откровеничи сега...:)
По принцип съм незавършил психолог и виж какви работи предизвиквам.
А адвокатът ми ме посъветва да държа повече в положение OFF голямата си уста.:) :) :)
По принцип съм незавършил психолог и виж какви работи предизвиквам.
А адвокатът ми ме посъветва да държа повече в положение OFF голямата си уста.:) :) :)
- Александра Георгиева
:))))) Кво толкова - признатия грях не е грях:))
А адвокатът ти въобще не е прав.....щото Господ ти е дал голяма уста да приказваш, примерно:)))
А адвокатът ти въобще не е прав.....щото Господ ти е дал голяма уста да приказваш, примерно:)))
- bateto
:) Бях в Германия,но се върнах....Край на скуката :))))))
- Александра Георгиева
ААААА не е така! В Хамбург има примерно Реепербан, а в Берлин има Кийц, това са доста весели и невероятно неортодоксални места.
- Enigma
Германия....ко праиш в тая скучна държава:)))
Тези там знаят само да спазват правилата:))
Тези там знаят само да спазват правилата:))
- bateto
Екскурзовод съм.Само се разхождам, не се задържам:)))))))А относно правилата -не са толкова праведни ,колкото се представят.
- Александра Георгиева
Екскурзовод?????????? То това дето го учиш (МИО беше нали) може и това да означава:)))))
- bateto
Защо за учудване! Какво странно има да си ексурзовод????????А относно това какво означава МИО- то, смятам , че един средно образован човек би трябвало да знае( а ти беше юрист, нали:)))))))) или
- Александра Георгиева
:))) Лошото на думите е, че не могат да отразят емоцията....
Не се учудвам от нищо....пък за МИО-то като среднообразован човек имам представа какво е:))
А виж дали съм юрист.....това подлежи на съмнение:)))
Когато завърших, бях точно такъв:))
Имам делово предложение - искаш ли да минем на мейл?
Не се учудвам от нищо....пък за МИО-то като среднообразован човек имам представа какво е:))
А виж дали съм юрист.....това подлежи на съмнение:)))
Когато завърших, бях точно такъв:))
Имам делово предложение - искаш ли да минем на мейл?
- bateto
Като че малко остричко съм реагирала. Извинявай. Процедурното предложение се приема, без регрес:))))))))))))))))))))
- Александра Георгиева
"Процедурното предложение се приема, без регрес"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Без възражение, Алекс, без регрес......няма как да стане:))) Ето го - rahmany@abv.bg
Без възражение, Алекс, без регрес......няма как да стане:))) Ето го - rahmany@abv.bg
- bateto
39 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|